Zelf e-Learning leren ontwikkelen!

Aan deze site wordt momenteel gewerkt.

Over Instructional Design

Instructionaldesignforum en instructionaldesign.nl zijn opgezet met als doel de groeiende vraag naar informatie over digitaal leren / e-learning correct te kunnen bedienen. Met meer dan 20 jaar ervaring in de gebieden van media technologie, ICT, marketing, multimedia design, grafische vormgeving, interaction design, digitale didactiek, project management en meer, zijn wij ervan overtuigd dat wij de juiste kennis en tools in handen hebben om de vragen naar en informatie over goede e-learning opzetten, ontwerpen en implementeren correct kunnen beantwoorden.

Hoe willen wij dit doen?
Dit doen wij door informatie en ervaring over digitale didactiek, met iedereen die lid van ons forum is, te delen. Zodoende hopen wij dat er goede en meer efficiënte Learning Experience Design komt, die er ook echt voor de gebruiker toe doet.

Onze missie iis dus om er voor te zorgen dat instructional designers, e-learning ontwikkelaars en andere mensen, die bezig zijn met e-learning, geen powerpoint 2.0, digitale pdf's of moeilijke leerplatformen meer neerzetten waar men eigenlijk zelfs niks van begrijpt. Elearning, Blended learning, Mobile learning, hoe u het ook wilt noemen technoloie zorgt ervoor dat wij op andere manieren met informatieoverdracht kunnen omgaan. Wij kunnen u dan ook helpen om het voor de eingebruiker en u of uw organisatie beter en effectiever te maken. Stop met teeel te hangen aan leertheoriën en maak het tastbaar en visueel praktisch!

Duidelijke informatie over diverse onderwerpen, tools en oplossingen zodat iedereen simpel, doeltreffende en gebruiksvriendelijke leermateriaal kan ontwikkelen en implementeren.

Alles omtrent instructional design, e-learning en digitale media design kan op ons forum besproken worden.

Be inspired to create and learn!